Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΊΟ ΤΥΠΟΥ





ENTOΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Κο ΚΑΜΙΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Από τον Απρίλιο του 2012 και με επαναλαμβανόμενες αιτήσεις οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Αρης Δημαράκης μέλος της Β΄θμιας Σχολικής Επιτροπής και ο Ιωάννης Αντωνόπουλος μέλος της Οικονομικής Επιτροπής ζήτησαν αλλά δεν τους δόθηκαν τα στοιχεία για τον απολογισμό της Σχολικής Επιτροπής ο οποίος μάλιστα ψηφίστηκε από τη Συμπολίτευση.
Ο απολογισμός  δεν συνοδευόταν από τα νόμιμα παραστατικά (τιμολόγια, αποδείξεις κ.α). 
Ο Δήμαρχος και πρόεδρος της Β΄θμιας Σχολικής Επιτροπής καθώς και ο Αντιπρόεδρος κος Τσαμαδός αρνήθηκαν παρ΄όλες τις επαναλαμβανόμενες αιτήσεις να δώσουν τα στοιχεία και τα παραστατικά (αίτηση 4/4/2012 για αντίγραφα λογαριασμών και πληρωμές, αίτηση 8/5/2012 αρ. πρ. 5217, και την αρ. πρ. 5931/21/5/2012).  Η άρνησή τους αυτή κρατά 6 μήνες.
Με αίτηση προς την Εισαγγελία Ναυπλίου την 11/9/2012 (μετά από 5 μήνες άρνησης των κ. Καμιζή και κ. Τσαμαδού) ο Εισαγγελέας Ναυπλίου την ίδια ημέρα έδωσε εντολή  να παραδοθούν τα στοιχεία στην Αντιπολίτευση.
Παρ΄ όλα αυτά αδιαφορούν και αρνούνται μέχρι σήμερα ακόμη και σ΄αυτήν  την Εισαγγελική Εντολή.
Αυτή η στάση του Δημάρχου και Προέδρου της Β΄θμιας και του Αντιπροέδρου κου Τσαμαδού, ο οποίος διαχειριζόταν το λογαριασμό της Τραπέζης αφήνουν ερωτηματικά για την Διαχείριση του Δήμου.
Δυστυχώς το ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ δεν έχει θέση απ΄ ότι φαίνεται στην διαχείριση της Δημοτικής Αρχής.
Πέρασαν 20 ημέρες από την Εισαγγελική Παραγγελία και ο Δήμαρχος αδιαφορεί.
Να παραδοθούν άμεσα τα έγγραφα και τα στοιχεία.
Η ηθική και η νομιμότητα εφαρμόζεται με πράξεις και όχι με λόγια.  Δεν χρειάζονται Εισαγγελικές Παραγγελίες για την εφαρμογή του Νόμου στην Αυτοδιοίκηση.
Ο έλεγχος είναι αναγκαίος και απαιτητός εκ του Νόμου.



Βλέπε έγγραφα : 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου