Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟ

Όπως διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του Δήμου Ερμιονίδας, η Δημοτική Φιλαρμονική, συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιανουαρίου, σε εορταστικές εκδηλώσεις στις Σπέτσες και στην Νέα Επίδαυρο:
"Η Φιλαρμονική του Δήμου Ερμιονίδας συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού των διακοσίων χρόνων από την ανοικοδόμηση του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Σπετσών, κατόπιν προσκλήσεως του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ναού.
Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015 στις 9:00 π.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Ερμιονίδας μετέβει στις Σπέτσες και έλαβε μέρος στην περιφορά της εικόνας του Αγίου Αντωνίου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Αρβανίτη Στάθη.

Η περιφορά έλαβε χώρα από 9:45 π.μ. έως 10:30 π.μ. και στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χωροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδας και Τροιζινίας Εφραίμ.

Επίσης, την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 η Φιλαρμονική του Δήμου Ερμιονίδας υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Αρβανίτη Στάθη, συμμετείχε στις εκδηλώσεις εορτασμού της 1ης  Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων και της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας στη Νέα Επίδαυρο, κατόπιν προσκλήσεως του Δήμου Επιδαύρου.  


Η επίσημη δοξολογία έγινε στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  Γενικός Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων κος Παπαϊωάννου Αθανάσιος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κος Ανδριανός Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κος Χειβιδόπουλος Αναστάσιος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι  κοι  Σαρρής Ιωάννης  και  Γαβρήλος Γεώργιος, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, της Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού και Λιμενικού Σώματος Αργολίδας και πλήθος κόσμου." 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου