Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Δελτίο Τύπου από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ερμιόνης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ»



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ερμιόνης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ» στα πλαίσια ενημέρωσης του αθλητικού κοινού του Δήμου Ερμιονίδας ανακοινώνει τα κάτωθι:
·        Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος του έργου: «Γήπεδο Ηλιοκάστρου Δήμου Ερμιονίδας -  Συνθετικός χλοοτάπητας». Το έργο μετά την έκπτωση είναι προϋπολογισμού 120.811,40€ πλέον ΦΠΑ 23% και προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί εντός διμήνου.
·        Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες τακτοποίησης όλων των αυθαίρετων χώρων που βρίσκονται στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Δημοτικής Ενότητας Ερμιόνης, σύμφωνα με το Ν.4178/2013, ΦΕΚ 174/Α/2013.
·        Το επόμενο δεκαήμερο αρχίζουν οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου γηπέδου beach soccer στην περιοχή Κάπαρη, δίπλα από τα δημοτικά γήπεδα τένις. Το έργο θα είναι έτοιμο για χρήση αρχές καλοκαιριού και θα μπορεί να φιλοξενεί κι αγώνες beach volley  και beach tennis.
·        Με την 15/2015 Απόφαση του Δ.Σ. εγκρίθηκε η κατασκευή αίθουσας γυμναστικής 60 τ.μ. δίπλα από τα αποδυτήρια του δημοτικού  γηπέδου Ηλιοκάστρου. Το γυμναστήριο πλήρες εξοπλισμένο με όργανα γυμναστικής, προγραμματίζεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του α΄ εξαμήνου του 2016.
·        Από σήμερα λειτουργεί η νέα ιστοσελίδα μας: www.dakermionis.gr
όπου ο πολίτης μπορεί να έχει μια πλήρη, άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον αθλητικό τομέα στη Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης.


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
                                       


                                                        ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου