Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή για την διοργάνωση της ενημερωτικής εκδήλωσης – διαβούλευσης για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα LEADER


Αγαπητές Συμπολίτισσες, Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος μας στο πλαίσιο του προγραμματισμού της νέας προγραμματικής περιόδου και αποτελώντας μέτοχο της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, έχει δεχθεί πρόσκληση για τη συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα «CLLD - Ανατολικής Πελοποννήσου».
Το «CLLD», από τα αρχικά του «COMMUNITY - LED LOCAL DEVELOPMENT», δηλαδή, «Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων», είναι η μέθοδος σχεδιασμού και υλοποίησης αναπτυξιακών στρατηγικών βασισμένη στην προσέγγιση LEADER, η οποία θα εφαρμοστεί για την περίοδο 2014 - 2020.
Προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός του νέου προγράμματος, ο Δήμος μας σχεδιάζει την υλοποίηση ενημερωτικής εκδήλωσης στις 14/10/2015 στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου και ώρα 18:00.
Η ενεργός συμμετοχή όλων των κοινωνικών εταίρων και φορέων του Δήμου μας είναι καθοριστική για τον εν λόγω προγραμματισμό.
Παρακαλούμε για τη διατύπωση των προτάσεων σας, χρησιμοποιώντας κατά περίπτωση τα πρότυπα συμπλήρωσης δημοσίων έργων και ιδιωτικών επενδύσεων.
Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας (www.ermionida.gr) θα βρείτε Ενημερωτικό Έντυπο για το πρόγραμμα CLLD 2014 – 2020 στην Ανατολική Πελοπόννησο και πρότυπα συμπλήρωσης δημόσιων έργων και ιδιωτικών επενδύσεων.
Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας
Δημήτρης Σφυρής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου