Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Κρανίδι

Πλήθος παιδιών και κόσμου βρέθηκαν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στην Πλατεία Κύπρου στο Κρανίδι, όπου ο Δήμος Ερμιονίδας, η Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Κρανιδίου διοργάνωσαν την Χριστουγεννιάτικη Εορταστική Εκδήλωση “Δος μου το χέρι σου…”.
Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 11:30 π.μ. με το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο οποίο συμμετείχαν το Α’ Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, το Β’ Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, το Γυμνάσιο Κρανιδίου, το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου, το Επαγγελματικό Λύκειο Κρανιδίου, το Α’ Νηπιαγωγείο Κρανιδίου, το Β’ Νηπιαγωγείο Κρανιδίου, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κρανιδίου, το Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου, το Λαογραφικό Εργαστήριο Κρανιδίου και η Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Δήμου Ερμιονίδας, ενώ έγινε συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για τους απόρους του Δήμου μας.
Ακολούθησαν Καλλιτεχνικά Εργαστήρια όπου οι λιλιπούτειοι φίλοι μας κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικα στολίδια και face painting  από το καλλιτεχνικό εργαστήρι “Energy Art”.
 

Οι μαθητές του παιδικού τμήματος του Χορευτικού Δήμου Ερμιονίδας έψαλλαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

 



Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου κ. Κοντοβράκη Γιάννη παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Σφυρή Δημήτρη, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ερμιονίδας και ο ερχομός του Άι Βασίλη που μοίρασε δώρα και γλυκά στα παιδιά τα οποία φωτογραφήθηκαν μαζί του.
Υπήρχε μπουφές με γλυκίσματα και κεράσματα από το Λαογραφικό Εργαστήριο και το Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου ενώ η γιορτή κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και χόρεψαν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Ο Δήμος Ερμιονίδας ευχαριστεί τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κρανιδίου, το Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου, το Λαογραφικό Εργαστήριο Κρανιδίου την Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Δήμου Ερμιονίδας, το καλλιτεχνικό εργαστήρι “Energy Art”, τους εθελοντές και τους χορηγούς της εκδήλωσης.



 
 
 



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου