Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης και Δήμαρχοι της Αργολίδας διάβασαν Αργολική ποίηση

Το Σάββατο 19 Μαρτίου στη γκαλερί του Φουγάρου, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής διάβασε ποιήματα των ποιητών Αντώνη Στασινόπουλου, Αργύρη Παλούκα, Ζιζής Σφυρή, Άκη Μπούρα, Κατερίνας Παπαμιχαήλ  και Γιάννη Παπασταύρου, σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τo Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Ναυπλίου και η Βιβλιοθήκη Ανθός του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Συμποσίου «Αργολίδα, ο τόπος της συν-γραφής».
Στην ίδια εκδήλωση Αργολική ποίηση διάβασαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Πέτρος Γάλλιας, σκηνοθέτης- χορογράφος και Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.

Στο 1ο Πανελλήνιο Συμπόσιο «Αργολίδα, ο τόπος της συν-γραφής», το οποίο ξεκίνησε αρχές Μάρτη και θα διαρκέσει έως τα τέλη Απριλίου, ο Δήμος Ερμιονίδας δίνει δυναμικό παρών με πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων όπως βιωματικά εργαστήρια, θεατρικά εργαστήρια κ.λ.π.
Ευχαριστούμε για την κινητοποίηση, τη συμμετοχή και την βοήθεια, τα σχολεία, τους μαθητές, τους καθηγητές, τους συλλόγους και τους φορείς της Ερμιονίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου