Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ κ. ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ

Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, κύριος Κοντοβράκης Ιωάννης του Βασιλείου, απέστειλε στις 10 Ιουνίου 2014 με αριθμό πρωτοκόλλου 7537,  την παρακάτω επιστολή στον Απερχόμενο Δήμαρχο Ερμιονίδας:
Έχουν περάσει από τότε 25 μέρες και καμία απάντηση δεν έχει λάβει ο κ. Κοντοβράκης, ενώ όσον αφορά το θέμα της Παιδικής Χαράς του Αγίου Παντελεήμονα στην Μπαρδούνια, πρέπει να σημειώσουμε ότι αντί να περιφραχτεί άμεσα (μισή μέρα δουλειά είναι), φρόντισε ο Απερχόμενος Δήμαρχος με απόφασή του να αναστείλει την λειτουργία της.
Μια ενέργεια επιεικώς απαράδεκτη, με δεδομένο ότι είναι η μοναδική Παιδική Χαρά που υπάρχει στην πόλη του Κρανιδίου και καθημερινά την επισκέπτονταν δεκάδες παιδιά.
Δεσμευόμαστε σαν Νέα Δημοτική Αρχή, ότι από τον Σεπτέμβρη που θα αναλάβουμε τα καθήκοντά μας, μια από τις προτεραιότητές μας θα είναι η περίφραξη και η επαναλειτουργία της συγκεκριμένης Παιδικής Χαράς.


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου