Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Οι Πρεσβευτές της Ενότητας με το καθαρό τους βλέμμα!!!



"Δεν ζητάμε την ψήφο σας όπως κάνουν όλοι.

Ζητάμε την εμπιστοσύνη σας!

Ζητάμε να πείτε "Όχι στην οπισθοδρόμηση"!

Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας  Δημήτρης Σφυρής


   Η Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας, πραγματοποίησε τα εγκαίνια των εκλογικών της κέντρων σε Ερμιόνη και Κρανίδι την Κυριακή 12 /5 και την Δευτέρα 13/5 αντίστοιχα.  

   Η προσέλευση του κόσμου ήταν πέραν του αναμενόμενου --και για τις δυο ημέρες-- και δόθηκε η δυνατότητα στο κοινό να ακούσει αναλυτικά τα έργα που έγιναν σε όλους τους τομείς και στα δυο Δημοτικά Διαμερίσματα, κατά τη διάρκεια της τρέχουσας παραγωγικής θητείας.  

   Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, μετά τον εγκάρδιο χαιρετισμό του και την περιγραφή των πεπραγμένων, έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας, προς όλες τις κατευθύνσεις.
Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψηφίους κάθε δημοτικού διαμερίσματος, δίνοντας έμφαση στην εργατικότητα, την διάθεση για σύνθεση και την δέσμευση στην προοπτική διαρκούς ανάπτυξης της Ερμιονίδας. Μίλησε για ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο νίκης, με έμπειρα άτομα, άλλα και με νέους άφθαρτους Υποψήφιους που κοιτούν τον Δημότη με καθαρή ματιά, απαλλαγμένοι από την διχαστική ρητορική του παρελθόντος.  

   Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν θερμότατες, τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Δημάρχου όσο και μετά, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του αλλά και με τους Υποψήφιους.  

   Ο Δημότης της Ερμιονίδας, γνωρίζει και δεν θα ρισκάρει.
Εμπιστεύεται τους ανθρώπους του αποτελέσματος, συμπορεύεται με τον Δημήτρη Σφυρή. Με την ψήφο του, θα δώσει την δύναμη στον Δήμαρχο Ερμιονίδας να συνεχίσει απρόσκοπτα την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. 
  

Συνεχίζουμε δυναμικά! 

#ΔημοτικήΣυνεργασίαΕρμιονίδας
#συνεχίζουμεδυναμικά
#συνεχίζουμεόλοιμαζί















Γραφείο τύπου ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου