Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Δήλωση Σκορδή Ιωάννη του Χρήστου Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Εκλογικής Περιφέρειας Κρανιδίου


   Σε μια περίοδο που ο τόπος έχει ανάγκη μια υπεύθυνη και αποφασιστική διοίκηση αλλά και τη συμμετοχή νέων ανθρώπων που θα δώσουν πνοή και ορμή, αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Δημήτρη Σφυρή ώστε να συμβάλλω στην ολοκλήρωση του οράματος του.

   Ζω και εργάζομαι στην Ερμιονίδα την οποία αγαπώ και τιμώ όπου κι αν βρίσκομαι. Γνωρίζω τις ομορφιές, τις ιδιαιτερότητες, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπολίτες μου και θα αγωνιστώ για να τους δώσω φωνή.
      Θα αγωνιστώ για να ολοκληρωθούν τα απαραίτητα έργα και υποδομές, αλλά και για να υλοποιηθούν νέα ώστε να αξιοποιηθεί το σύγχρονο τοπίο που έχει διαμορφωθεί στον τουρισμό με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.

   Θα αγωνιστώ για την εφαρμογή σύγχρονων αθλητικών προγραμμάτων που θα αναδείξουν την περιοχή και τα ταλέντα της και για το δικαίωμα της πρόσβασης όλων στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό.

   Θα παλέψω για την Ερμιονίδα και τους ανθρώπους της.

   Θα αγωνιστώ για το ίδιο όραμα που είχε και ο πατέρας μου, Χρήστος Σκορδής. Το όραμα για μία σύγχρονη, δίκαιη, ανθρώπινη & ανοιχτή Ερμιονίδα.

Συνεχίζουμε δυναμικά

Γιάννης Σκορδής

Προπονητής Καλαθοσφαίρισης ΑΟΕ
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Απόφοιτος Γυμναστικής Ακαδημίας Σόφιας
Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου