Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Δήλωση Κρουμπούζου - Δεβελέκου Σταυρούλας του Ανδριανού Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Εκλογικής Περιφέρειας Κρανιδίου



     Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,
   Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κρανίδι Αργολίδος. Τελείωσα την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Κρανίδι και συνέχισα τις σπουδές μου σε Ι.Ε.Κ. στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων.
   
   Από το 2000 όμως με κέρδισε το επάγγελμα των γονιών μου κι ασχολούμαι επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής αγαθών της γεωργίας και κτηνοτροφίας. Είμαι μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού “ΘΕΡΜΑΣΙΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ” , παντρεμένη με τον Δεβελέκο Χρήστο και έχουμε αποκτήσει 3 παιδιά.

   Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική για μένα πρόταση του νυν Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Σφυρή Δημήτρη να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ- Δημήτρης Σφυρής” ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο.


   Από αυτή τη θέση σκοπεύω να εργαστώ ώστε ο τόπος μας να συνεχίσει να έχει την πορεία ανάπτυξης, τα θεμέλια της οποίας έχει ήδη θέσει η σημερινή Δημοτική Αρχή με πληθώρα έργων που έχει είτε υλοποιήσει είτε δρομολογήσει να υλοποιηθούν σε επίπεδο υποδομών, Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

   Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου θα αναδείξω τα
προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους επιδιώκοντας άμεσες και οριστικές λύσεις.

   Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για ρηξικέλευθες αποφάσεις από ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για το τόπο τους και για το μέλλον των παιδιών τους.

   Ζητώ την ψήφο σας για να οδηγήσουμε από κοινού, τον τόπο μας ακόμα πιο μπροστά!!!

Συνεχίζουμε δυναμικά

Με εκτίμηση
Κρουμπούζου – Δεβελέκου Σταυρούλα του Ανδριανού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου