Σάββατο, 11 Μαΐου 2019

Δήλωση Παναγιούλας Δελίεζα - Σπυροπούλου του Βασιλείου Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Εκλογικής Περιφέρειας ΚρανιδίουΑγαπητοί φίλοι και φίλες,
   Ενώνω τις δυνάμεις μου με γνώμονα την εμπειρία , την αλήθεια, την εργατικότητα, την ποιότητα του χαρακτήρα μου αλλά και των συνεργατών μου.

   Επιθυμώ συνειδητά να υπηρετήσω τους συμπολίτες μου στηρίζοντας το νυν Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή έχοντας στο πρόσωπό του και των Συνεργατών του τεράστιο αίσθημα εμπιστοσύνης. Στην προσπάθεια αυτή μοναδικό μου κίνητρο είναι η αγάπη, η ευθύνη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους και τον τόπο όπου μεγάλωσα και ζω με την οικογένειά μου.
   
   Στις εκλογές της 26ης Μαΐου λέμε ΝΑΙ στη Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας, στον συνεχή διαρκή αγώνα του πλέον οργανωμένου Δήμου που έχει δρομολογήσει σημαντικά έργα προκειμένου να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα και τις συνθήκες ζωής των συμπολιτών μας.

   Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στο συνδυασμό του και όλους όσους εκφράστηκαν θετικά από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς μου προκειμένου να συνεχίσουμε να δίνουμε στην Ερμιονίδα μας τη θέση που της αξίζει.


Συνεχίζουμε δυναμικά.

   Με εκτίμηση
Δελίεζα - Σπυροπούλου Παναγιούλα (Γιούλη) του Βασιλείου 
Απόφοιτος ΤΕ Οικονομίας και Διοίκησης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου