Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Δήλωση Καπόγιαννη - Σιδέρη Ιωάννας του Παναγιώτη Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Εκλογικής Περιφέρειας Κρανιδίου



 Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες
   Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κρανίδι Αργολίδος, είμαι παντρεμένη με τον Δικηγόρο Ναυπλίου, Δημήτρη Σιδέρη και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, κατοικούμε στο Πορτοχέλι.
   
   Τελειώνοντας την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, παρακολούθησα προγράμματα εκπαίδευσης στον τομέα Ιδιωτικής Ασφάλισης οχημάτων - κατοικιών της Ασφαλιστικής Εταιρείας “Υδρόγειος” και μετέπειτα εργάστηκα στην Ασφαλιστική Εταιρεία INTERAMERICAN.
Το 2007 προσλήφθηκα στην Δ.Ο.Υ. Κρανιδίου ως υπάλληλος με μερική απασχόληση, αποκομίζοντας πολλά οφέλη στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης.
   
   Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική προς εμένα, πρόταση του νυν Δημάρχου Ερμιονίδος Δημήτρη Σφυρή και Επικεφαλή του Συνδυασμού “Δημοτική Συνεργασία Ερμιονίδας” να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.
   
   Ως κοινωνικός άνθρωπος με αξίες και ιδανικά, νιώθω πάντα έτοιμη και πρόθυμη να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο από οποιαδήποτε θέση.
Αποδέχτηκα λοιπόν με χαρά το κάλεσμα του Δημάρχου Δημήτρη Σφυρή, ενός Δημάρχου ο οποίος, επί σειρά ετών, λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα, την ισονομία, την ισότητα απέναντι σε όλους τους δημότες, την ευθύτητα, και ο οποίος επιδιώκει να συνεχίσει την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας.
   
   Με διάθεση λοιπόν προσφοράς και εργασίας γι’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο στον οποίο ζούμε, η μέριμνά μας πρέπει να είναι το κοινωνικό έργο προς όλους τους Δημότες αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου μας.
Η συνέχιση αυτής της διαρκούς και συνεχώς αυξανόμενης  αναπτυξιακής πορείας και βελτίωσης του Δήμου μας, κυρίως για το αυριανό μέλλον που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας. 
   
   Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά, με νέες ιδέες, όραμα και πολλή δουλειά.

Με συνέπεια στο όραμα, πλαισιώνοντας το με νέες ιδέες.

Συνεχίζουμε δυναμικά

Με εκτίμηση
Καπόγιαννη - Σιδέρη Ιωάννα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου