Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Δήλωση Πάλλη Ιωάννη (Γιάννος) του Αντωνίου Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Εκλογικής Περιφέρειας Ερμιόνης


Προς όλους τους δημότες Ερμιονίδος.
   Είμαι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στην Ερμιονίδα μέχρι τα 17 χρόνια κ επέστρεψε στην Ερμιόνη μετά από 11 χρόνια. Στα χρόνια της απουσίας μου ασχολήθηκα με τον αθλητισμό κ παράλληλα τελείωσα ηλεκτρολόγος , επάγγελμα που ασκώ πλέον διατηρώντας και κατάστημα.

   Πάντα η ασχολία μου με τα κοινά ήταν έντονη κυρίως μέσα από αθλητικούς συλλόγους αλλά και με την ψήφο εμπιστοσύνη σας που εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του 2014.

   Στη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ, στην οποία εκτελώ χρέη Προέδρου εδώ και 5 χρόνια, μπορέσαμε να πετύχουμε βασικά και ουσιαστικά πράγματα:
·        Το 2017 κλείσαμε την Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ με κέρδη προ αποσβέσεων  +169.120€.
ΕΝΩ όταν την παραλάβαμε το 2014 είχε ζημιές προ αποσβέσεων -621.608€.
·        Πληρώσαμε την εφορία της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ κ την ασφάλεια των υπαλλήλων που ήταν απλήρωτα για χρόνια.!!!!
·        Ολοκληρώσαμε με ιδίους πόρους μετά από 14 ολόκληρα χρόνια το αποχετευτικό της Κοιλάδας.
·        Πήραμε Α.Ε.Π.Ο στο Ε.Ε.Λ Ερμιόνης.
·        Με δικές μας ενέργειες εντάχθηκε στα έργα της Περιφέρειας η ολοκλήρωση του  αποχετευτικού δικτύου Κρανιδίου και Πορτοχελίου.
·       Επισκευάσαμε δεξαμενές, βάλαμε δημοτικές γεωτρήσεις σε λειτουργία όταν  οι προηγούμενες διοικήσεις  μίσθωναν γεωτρήσεις εις βάρος των δημοτών. Βελτιώσαμε ηλεκτρομηχανολογικούς εξοπλισμούς με νέας τεχνολογίας κ κατανάλωση μικρότερης ενέργειας.
·       Πήραμε άδεια λειτουργίας σε 38 γεωτρήσεις του Δήμου μετά από 32 χρόνια.
·       Μεταβιβάσαμε και απογράψαμε την περιουσία του πρώην Δήμου Ερμιόνης στην Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ με τοπογραφικά κ κατόψεις.
Κάναμε με λίγα λόγια την Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ επιχείρηση του Δήμου κάτι που δεν ήταν.

 
 Κάποιοι υπόσχονται ότι αν αναλάβουν τη Δημοτική Αρχή θα ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ στο Δήμο, έχοντας στο ψηφοδέλτιο  τους υποψήφιους που στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχαν θέσεις ευθύνης  και με τη διοίκηση τους  οδήγησαν τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ σε τεράστιες ζημιές και μεγάλα οικονομικά  προβλήματα.

   Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα όπου η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ σε βάθος 5ετιας θα είναι μια επιχείρηση που δεν θα οφείλει πουθενά παρά μόνο θα έχει να λαμβάνει κ θα είναι ανταποδοτική 100%. Θεσπίσαμε κοινωνικό τιμολόγιο και δημιουργήσαμε διακανονισμούς αποπληρωμής λογαριασμών!

   Πάνω από όλα όμως κάναμε κανονισμό λειτουργίας κάτι το οποίο η Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ δεν είχε ποτέ. Κάνοντας όλα αυτά στα 4 χρόνια φτάσαμε στο σημείο να δημοπρατήσουμε ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για επεξεργασία νερού στο Κρανίδι ,Ερμιόνη, Κοιλάδα και Πόρτο Χέλι κάτι που όλοι έλεγαν μα δεν έκαναν ποτέ. Έτσι όλος ο Δήμος μας θα έχει πλέον πόσιμο νερό.


   Η Ερμιονίδα πλέον παίρνει αυτό που της αξίζει, να είναι ένας βασικός τουριστικός προορισμός και να έχει όλα αυτά που της αξίζουν…

   Στηρίζοντας όλα αυτά που έχουμε κάνει κ άλλα τόσα τα όποια δεν είναι εφικτό να αναφέρω εδώ, συμμετέχω ξανά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ” και να είσαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε για τον τόπο μας ακόμα περισσότερα με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Συνεχίζουμε δυναμικά

Με εκτίμηση

Ιωάννης  Αντ. Πάλλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου